Berging

Auto-berging, pechhulp en transport is een specialistisch vakgebied waar wij al ruim 40 jaar vertegenwoordigd zijn.

Met ons ruim arsenaal aan bergingsvoertuigen kunnen wij alle bergingen tot 3500 kilo ( flinke verlengde en verhoogde bus ) uitvoeren. Onze bergingsmedewerkers zijn allemaal gediplomeerd berger en pechhulpverlener. Wij zij erkent door alle alarmcentrales Politie, Verzekeringsmaatschappijen, Brandweer, ANWB, AA-Team, Rijkswaterstaat en IM gecertificeerd IM berger. Dit laatste houd in dat wij deelnemen aan Incident management op alle hoofd en snelwegen in onze rayons.

Ons arsenaal bestaat o.a. uit 4 bergingsvoertuigen en een pechhulp voertuig. In al onze auto’s zit voldoende uitlees apparatuur en gereedschap om ook pechhulp te kunnen uitvoeren. Alle voertuigen worden elk jaar opnieuw gecertificeerd.

Maak van het bergen van uw voertuig bij schade geen probleem. Het kost ook bij WA-verzekering geen no-claim. Ook het doortransport van uw voertuig naar een adres in Nederland valt hier onder.

Ook kunnen wij voor u als garage, particulier of andere organisatie zorg dragen voor het vervoer van uw voertuig en/of aanhanger, caravan en alle andere rollende zaken tot 3500 kg.

Neem voor informatie contact met ons op via info@collewijn-nuis.nl of per telefoon.